Η ELPEN χορηγός στην 8η Διημερίδα + Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας» - iefimerida.gr

Η ELPEN χορηγός στην 8η Διημερίδα + Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer Health Care, στήριξε για 5η συνεχή χρονιά την 8η Διημερίδα + Έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ».

Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» και την παρακολούθησαν πάνω από 6.700 επαγγελματίες υγείας.

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας, η ELPEN παρουσίασε για πρώτη φορά από τη νέα σειρά artia by ELPEN, τα προϊόντα για την ανακούφιση των ανθρώπων με δερματικούς ερεθισμούς και συμπτώματα ακτινικής δερματίτιδας. Φυσικής προέλευσης, έχουν προκύψει κατόπιν εξειδικευμένης επιστημονικής έρευνας της ELPEN με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των αναστρέψιμων δερματικών αλλοιώσεων, όπως ξηρότητα, ερύθημα, κνησμός, αίσθημα καύσου, απολέπιση, ελαφρά εγκαύματα που προκαλούνται από την έκθεση της επιδερμίδας σε ακτινοβολία.

Η ELPEN στηρίζει διαχρονικά ενέργειες που στόχο έχουν την επιμόρφωση και εξέλιξη του έλληνα φαρμακοποιού μέσα από την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις νέες εξελίξεις και ανάγκες των πελατών, καθώς και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του φαρμακείου και του επιστημονικού κύρους του. Η στήριξη αυτή αναγνωρίστηκε απ’ όλους τους συνέδρους καθώς σε βράβευση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με real time ψηφοφορία των συνέδρων για τις εταιρείες που επενδύουν ενεργά στην ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου των επαγγελματιών υγείας, η ELPEN ψηφίστηκε στην 3η θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ