Europa League: «Τουρκοφάγος» ο Ολυμπιακός, κέρδισε 3-0 μέσα στη Τουρκία [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: «Τουρκοφάγος» ο Ολυμπιακός, κέρδισε 3-0 μέσα στη Τουρκία [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εμφάνιση ανάλογη του ονόματος του, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Τουρκία την Οσμανλίσπορ και προκρίθηκε στους «16» του Europa League.

Τα χρυσά γκολ για τους Πειραιώτες που... καθάρισαν την πρόκριση στο β' ημίχρονο (μετά το 0-0 του πρώτου ματς) πέτυχαν ο Ανσαριφάρντ στο 47' και στο 86' και ο Ελιονούσι στο 70'.

Ο Ολυμπιακός στο α' ημίχρονο δεν ήταν καλός και οι Τούρκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι Πειραιώτες κεάτησαν το μηδέν. Στο β' 45λεπτο ο ΟΣΦΠ ήταν... άλλη ομάδα.

Στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης στην έδρα των Τούρκων ο Ανσαριφάρντ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεμπά και κεφαλιά- πάσα του Μποτία έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, ενώ 23 λεπτά μετά ο Ανδρούτσος έδωσε ασίστ «πάρτο - βάλτο» στον Νορβηγό εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2 για τους Πειραιώτες. Ο Καρίμ τελικά έγραψε το... τελικό σκορ στο 86' από ριμπάουντ μετά από απόκρουση από σουτ του Σεμπά.

Eτσι, ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά το 2011/12 περνά στους «16» του Europa League.

Διαβάστε πως περιέγραψε LIVE το iefimerida.gr τον αγώνα

Οσμάνλισπορ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66' Μπαγίρ), Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν (74' Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (86' Ρομαό), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Οσμανλισπόρ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ