Γαλαζοαίματες πιο καλοντυμένες από την Μίντλετον -Οι 3 από τις 8 είναι Ελληνίδες - iefimerida.gr

Γαλαζοαίματες πιο καλοντυμένες από την Μίντλετον -Οι 3 από τις 8 είναι Ελληνίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη λίστα με τις 8 γαλαζοαίματες που είναι πιο στιλάτες από την Κέιτ Μίντλετον, το popsugar περιλαμβάνει τρεις Ελληνίδες.

Η Κέιτ Μίντλετον, μπορεί να είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται fashionista. Δεν θα την δεις ποτέ στην πρώτη, ούτε στην τελευταία σειρά καθισμάτων κάποιου fashion σόου, δεν θα την δεις ποτέ ντυμένη στην τελεταία τάση της μόδας, δεν θα την δεις να ποστάρει μόδα στο λογαριασμό της στο Instagram. Λογαριασμός που δεν είναι και ακριβώς δικός της αλλά του παλατιού του Κένσιγκτον. Είναι όμως πάντα σικάτα ντυμένη, πάντα κλασικά αλλά προσαρμοσμένα στην ηλικία της και σε κάθε περίπτωση έχει χτίσει το δικό της λουκ το οποίο και αντιγράφεται με μενία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ό,τι φοράει μετά από λίγου ξεπουλάει.

Οι 8 γαλαζοαίματες της λίστας του popsugar των οποίων το ντύσιμο δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Κέιτ Μίντλετον, είναι fashionistas και ορισμένες, μάλιστα, ασχολούνται και επαγγελματικά με τη μόδα. Σε κάθε περίπτωση και οι οκτώ τους είναι λάτρεις της μόδας.

Στη λίστα αυτή οι 3 από τις 8 «γαλαζοαίματες» είναι Ελληνίδες!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR και δείτε τη λίστα πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Γαλαζοαίματες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ