Δέκα σημαντικά τετ-α-τετ στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών - iefimerida.gr

Δέκα σημαντικά τετ-α-τετ στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα τετ-α-τετ επί σκηνής με σημαντικούς καλεσμένους και ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν στο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 2 έως Κυριακή 5 Μαρτίου στους Δελφούς.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα συνομιλήσουν επί σκηνής ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Λιάκος με το μέλος της επιτροπής οικονομικών εμπειρογνωμόνων της Γερμανικής κυβέρνησης και Πρόεδρο του think-tank Walter Eucken Institute Dr. Lars Feld. Η συζήτηση αυτή θα ακολουθήσει την συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τον Παύλο Τσίμα.

Στην ίδια αίθουσα, λίγες ώρες μετά, σε μια σημαντική συνέντευξη επί σκηνής θα καταθέσει και το πως βλέπει το μέλλον της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται επίσης και η συζήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιάννη Πολίτη αμέσως πριν την μεγάλη διεθνή συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης .

Την ημέρα κλείνει εντυπωσιακά σε ξεχωριστή εκδήλωση η συνομιλία επί σκηνής του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη με τον διεθνούς φήμης ιστορικό και καθηγητή στο Harvard Niall Ferguson.

Σε συνεντεύξεις επί σκηνής απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της χώρας θα βρεθούν η Αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Το όραμα για τον τουρισμό της χώρας και την προσφορά του στην γενική ευημερία θα παρουσιάσουν σε ξεχωριστές συνεντεύξεις ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης. Ενώ εξίσου σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις για την ενεργεία του Διευθύνοντα για την Ελλάδα του TAP Ricard Scoufia και για το ασφαλιστικό του Διευθύνοντα Συμβούλου της Eurolife , Αλέξανδρο Σαρηγεωργίου.

Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.delphiforum.gr η τη σελίδα του Φόρουμ στο Facebook https://www.facebook.com/delph

Την σημαντική αυτή εκδήλωση στηρίζουν οι εταιρείες: ELMIN-Βωξίτες, ΔΕΠΑ, Aegean, The Hellenic Initiative, Libra Group, Hellenic Entrepreneurship Award, Home Project, TAP, OTE, Eurolife, VOLVO, Coca-Cola 3E, Χρυσωρυχεία Θράκης, Google, Εθνική Τράπεζα, Heracles Group of Companies, Lamda, Aluminum of Greece, ΕΛΠΕ, Alpha Bank, Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, PAPASTRATOS, Microsoft, ΕΥΔΑΠ, Deloitte, IMERYS, Abbvie, Roche, Black Sea Trade Development Bank & Regus.

Delphi Economic Forum NPO, 9 Karneadou Street, Athens, +30 210 72 89 000, info@delphiforum.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ