Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid - iefimerida.gr

Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Skoda προχωρά στην ανανέωση και των Rapid και Rapid Spaceback, στοχεύοντας να τους προσδώσει ένα πιο σύγχρονο παρουσιαστικό και να τα αναβαθμίσει από πλευράς τεχνολογιών και κινητήρων.

Στο αμάξωμα οι αλλαγές είναι μάλλον περιορισμένες, με νέους προβολείς ομίχλης και διαφορετικά φώτα πίσω, που στις ακριβές εκδόσεις θα είναι τεχνολογίας LED. Οι προβολείς θα μπορούν με επιπλέον χρέωση να είναι bi-xenon, ενώ το πακέτο των αισθητικών αλλαγών συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες από 15 έως 17 ίντσες.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων και διαφορετικής σχεδίαση για αεραγωγούς και χειριστήρια κλιματισμού. Παράλληλα έχουν γίνει βελτιώσεις στα υλικά που χρησιμοποιούνται στο διάκοσμο, ενώ αυξημένες είναι και οι δυνατότητες του συστήματος infotainment το οποίο μπορεί να συνδεθεί πλέον με τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών.

Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid | iefimerida.gr 0

Οι πιο σημαντικές αλλαγές πάντως εντοπίζονται στους κινητήρες με πιο χαρακτηριστική από αυτές και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελληνική αγορά, την κατάργηση του 1.2 ΤSI και την αντικατάστασή του από τον 3κύλινδρο TSI των 1.000 κ.εκ. στις εκδόσεις του των 95 και 110 ίππων.

Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid | iefimerida.gr 1

Στην πρώτη περίπτωση ολοκληρώνει το 0-100 σε 11,0” με κατανάλωση 4,4 λίτρα/ 100 χλμ. και διοξείδιο του άνθρακα στα 101 γρ./ χλμ. Ενώ στην πιο δυνατή εκδοχή του φθάνει το 0-100 σε 9,4 δεύτερα, καταναλώνει 4,5 λίτρα/ 100 χλμ. και εκπέμπει 104 γρ./ χλμ. διοξείδιο του άνθρακα. Η γκάμα περιλαμβάνει και δύο diesel, τους 1.4 και 1.6 TDI, ενώ στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο 1.4 TSI με 125 ίππους.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά του αυτοκινήτου θα υπάρχουν ευθύς εξ' αρχής και οι δύο εκδόσεις, η sedan και η Spaceback, ενώ η παρουσίαση θα γίνει επίσημα στη Γενεύη με τις πωλήσεις να ξεκινούν αμέσως μετά.

Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid | iefimerida.gr 2
Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid | iefimerida.gr 3
Η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Rapid | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ