Εκαναν τον Κάνιε Γουέστ χρυσό «Εσταυρωμένο» [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκαναν τον Κάνιε Γουέστ χρυσό «Εσταυρωμένο» [εικόνες]

Φωτογραφία: AaronP/Bauer-Griffin/GC Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άγαλμα με το όνομα False Idol (Ψεύτικο Είδωλο) είναι χρυσό έχει ανθρώπινο μέγεθος και παραπέμπει στο γνωστό αγαλματίδιο των Όσκαρ με μία μικρή παραλλαγή, καθώς ο αγαλματένιος Κάνι Γουέστ έχει ανοιχτά τα χέρια του και στεφάνι στο κεφάλι.

Το άγαλμα δεν είναι μακριά από εκεί που θα γίνει η απονομή των Όσκαρ την Κυριακή, ενώ ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί σύμφωνα με τον δημιουργό του πως ένας διάσημος λατρεύεται πρώτα «σαν Θεός» από τον κόσμο, πριν «σταυρωθεί».

Kanye West crucifix statue appears in Hollywood a block from the #Oscars Dolby Theatre https://t.co/v8FV2qB3PM pic.twitter.com/12IVtIB8ll

«Όταν παρουσιάζεται κάποιος σαν Θεός, τότε ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις από αυτόν, όταν όμως εκείνος δείξει πως απλά είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους, τότε έρχεται η πτώση», αναφέρει ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στο Billboard.

A post shared by Plastic Jesus® - Official (@plasticjesus) on Feb 22, 2017 at 10:54am PST

Ο δημιουργός αναφέρεται στο γεγονός πως ο Κάνιε έδειξε την «αδύναμη» πλευρά του μετά την κρίση που έπαθε τα Χριστούγεννα, όπου διεκομίστει στο νοσοκομείο υποφέροντας από άγχος, στρες και έχοντας παρανοϊκή συμπεριφορά.

Το άγαλμα χρειάστηκε περίπου δύο μήνες για να ολοκληρωθεί και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην λεωφόρο την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνι Γουέστ άγαλμα Χόλιγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ