O Tσίπρας απαντά την Παρασκευή για το Eurogroup στην «Ωρα του πρωθυπουργού» - iefimerida.gr

O Tσίπρας απαντά την Παρασκευή για το Eurogroup στην «Ωρα του πρωθυπουργού»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποτελέσματα του τελευταίου Eurogroup, το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, τα προληπτικά μέτρα και η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι στο επίκεντρο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή στη Βουλή.

Ο Πρωθυπουργός θα θα ενεργοποιήσει για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή την ώρα του Πρωθυπουργού για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ερώτησή του πως «μέχρι τώρα κύριε Πρωθυπουργέ είχατε την άποψη, ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα λιτότητας και να δεσμεύεται η οικονομία της χώρας, ενώ μετά το χθεσινό Eurogroup οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης άλλαξαν στάση κι είναι πρόθυμοι να θεσπίσουν, και εν συνεχεία να ψηφίσουν τέτοια μέτρα». Ρωτά τέλος: «Πώς αποτολμάτε άλλη μια φορά να βάλετε σε δοκιμασία τα ελληνικά νοικοκυριά και πως μπορείτε με τη σημερινή δημοσκοπική σας πτώση να σηκώσετε τέτοιο βάρος;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ