9 κορυφαία μπαρ της Αθήνας φτιάχνουν κοκτέιλ με έμπνευση από τα 80's -7 με 8 ευρώ η τιμή τους - iefimerida.gr

9 κορυφαία μπαρ της Αθήνας φτιάχνουν κοκτέιλ με έμπνευση από τα 80's -7 με 8 ευρώ η τιμή τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ρυθμό των 80's ζει τις τελευταίες εβδομάδες η Αθήνα με αφορμή το μοναδικό αφιέρωμα στη δεκαετία, που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο της μεγάλης συμμετοχικής έκθεσης «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» που διοργανώνεται από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Difford’s Guide και η Τεχνόπολη, σε συνεργασία με τα καλύτερα μπαρ της πόλης, προτείνουν κοκτέιλ των GR80s, μέσα από μία σύγχρονη ματιά, σε προνομιακές τιμές.

Το Difford’s Guide μας ταξιδεύει στο μαγικό, χαρούμενο και μεταβατικό κόσμο των ποτών της μοναδικής αυτής δεκαετίας, η οποία μεταξύ άλλων συνέβαλε και στην καθιέρωση ορισμένων από τα σημαντικότερα contemporary classic cocktails, που συνεχίζουμε να αγαπάμε μέχρι σήμερα.

Έτσι, 9 από τα καλύτερα μπαρ της πόλης έχουν δημιουργήσει ένα 80’s menu που θα προσφέρεται επιπλέον του κανονικού τους μενού και θα περιλαμβάνει GR80s κοκτέιλ μέσα από μια σύγχρονη ματιά σε μειωμένες τιμές.

Η ενέργεια έχει ήδη ξεκινήσει και θα τρέχει στα μπαρ από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, και για 3 εβδομάδες. Βγες στο δρόμο, διάλεξε ένα από τα 9 μπαρ και ξαναζήσε τα GR80s.

Δείτε ποια είναι αυτά τα 9 μπαρ στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτά μπαρ κοκτέιλς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ