Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε μόνος του να αρθεί η ασυλία του - iefimerida.gr

Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε μόνος του να αρθεί η ασυλία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άρση της ασυλίας του ζήτησε ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς που πολιτεύεται με την Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να δικαστεί κανονικά μετά από μήνυση που δέχθηκε ο ίδιος και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λευκάδας.

Η υπόθεση αφορά σε άδεια που έδωσε το δημοτικό συμβούλιο του νησιού σε μία καντίνα ώστε να λειτουργήσει σε παραλία της Λευκάδας, με αποτέλεσμα ένας πολίτης να τους κάνει μήνυση.

Έτσι ο κ. Καββαδάς τόνισε σήμερα σε ομιλία του στην Βουλή Στο μεσοδιάστημα από το 2012 εξελέγην βουλευτής. Δεν επιθυμώ να κάνω χρήση της ασυλίας μου «Για λόγους ισονομίας και με δεδομένο ότι η υπόθεση δεν αφορά την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα σας ζητώ να άρετε την ασυλία μου προκειμένου να δικαστώ όπως και οι συνάδελφοί μου».

Αυτή την ώρα διεξάγεται ψηφοφορία τόσο για την υπόθεση του κ. Καββαδά όσο και για το αίτημα άρσης ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου για υπόθεση που επίσης δεν έχει σχέση με τη βουλευτική της δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άρση ασυλίας Λευκάδα Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ