Εκτός αποστολής ο Ιντέγε για τη μάχη με την Οσμανλισπόρ – Πλησιάζει στην Κίνα - iefimerida.gr

Εκτός αποστολής ο Ιντέγε για τη μάχη με την Οσμανλισπόρ – Πλησιάζει στην Κίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Ιντέγε Μπράουν για το παιχνίδι με την Οσμανλισπόρ στην Τουρκία, κάτι που δείχνει πως πλησιάζει η πώληση του Νιγηριανού στην Τιανγίν Τέντα.

Ενα βήμα από την μεταγραφή του στο πρωτάθλημα της Κίνας βρίσκεται ο Ιντέγε. Ο Μπέντο ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Άγκυρα για τον αγώνα ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ και σε αυτήν δεν θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Ολα δείχνουν πως ο άσος του Ολυμπιακού θα μετακομίσει στην Κίνα, με την Τιανγίν Τέντα να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ στους ερυθρόλευκους και ετήσιες απολαβές στον παίκτη ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ιντεγε μεταγραφή Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ