Η Κουντουρά φόρεσε μπούρκα -Στο Ριάντ για την προώθηση του τουρισμού [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κουντουρά φόρεσε μπούρκα -Στο Ριάντ για την προώθηση του τουρισμού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπούρκα φόρεσε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στο Ριάντ όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η κ. Κουντουρά είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας για την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδας ως δημοφιλούς προορισμού στη Σαουδική Αραβία. Στις συναντήσεις επισημάνθηκε η σημαντική αύξηση που καταγράφηκε στις τουριστικές ροές το 2016 από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα, μετά από την εκεί επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού το 2015 και την επιτυχή διοργάνωση δύο workshops προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος την τελευταία διετία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

Η Κουντουρά φόρεσε μπούρκα -Στο Ριάντ για την προώθηση του τουρισμού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η κα Κουντουρά έδωσε το παρών στο γεύμα που παρέθεσε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Mπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της αποστολής υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης.

Η Κουντουρά φόρεσε μπούρκα -Στο Ριάντ για την προώθηση του τουρισμού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σήμερα βρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα, με περίπτερο του ΕΟΤ και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουντούρα Ριάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ