Λοβέρδος: Να φύγει όλη η αντιπολίτευση από τη Βουλή όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Να φύγει όλη η αντιπολίτευση από τη Βουλή όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα

Φωτογραφία: Sooc/Μενέλαος Μυρίλλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να φύγει όλη η αντιπολίτευση από τη Βουλή όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα, προτείνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δήλωσε πως θα πρέπει να φύγει όλη η αντιπολίτευση και να μείνουν μόνοι τους οι 153 να ψηφίσουν τα μέτρα και ανέφερε πως αυτή θα είναι η πρόταση που θα καταθέσει στα όργανα του κόμματος.

«Εγώ δεν συμμετέχω στα παιχνίδια τους. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη, συμφώνησαν να συμφωνήσουν. Το πότε θα συμφωνήσουν, θα δούμε», είπε ο κύριος Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οσον αφορά στο πότε θα κλείσει η αξιολόγηση και θα ψηφισθούν τα μέτρα ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο Μάρτιο και πως πιθανώς μιλάμε για Απρίλιο ή για Μάιο.

«Εάν η διεκδίκηση της τελικής συμφωνίας, κρατήσει κάποιους μήνες, τότε η επιβάρυνση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Ό,τι αργεί εισπράττεται με χειρότερα μέτρα», είπε.

«Πιστεύω ότι όταν μας ακούνε αυτοί που γράφουν τα non-papers του Μαξίμου, γελάνε. Πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια... Μας βάζουν και συζητάμε αν θα είναι 6.000 το αφορολόγητο ή αν θα είναι 6.200. Γίνεται 6.100 και σου λέει "νικήσαμε", δεν βλέπουν ότι το κατέβασαν από τα 9.000 και σου λέει "νικάμε". Αυτό το παιχνίδι της πλάκας, εγώ δεν το παρακολουθώ», δήλωσε ο κύριος Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ