Novasports stories για ΠΑΟΚ και χρυσή δεκαετία 1990 στο μπάσκετ - iefimerida.gr

Novasports stories για ΠΑΟΚ και χρυσή δεκαετία 1990 στο μπάσκετ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα αφιερώματα στο Novasportsstories και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 22:00 θα προβληθεί το αφιέρωμα "ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία".

Ξαναζήστε στο Novasportsstories την χρυσή για τον "δικέφαλο του Βορρά", δεκαετία των '90s, με τελικούς, τρόπαια, απογοητεύσεις και θριάμβους! Από το θρίαμβο της Ναντ στο κλάμα του Μπάνε στη Γενεύη, το πρωτάθλημα του '92 και την πίκρα του φάιναλ-φορ του '93, ως τον θρίαμβο της Τεργέστης και τα κύπελλα Ελλάδας το '95 και το '99!

Το νέο κανάλι Novasportsstories συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού και είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές και στους προπονητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία.

Το Novasportsstories φέρνει τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας της Ελλάδας, της ομάδας Novasports, η οποία επιμελείται την επιλογή, την παρουσίαση και την παραγωγή των εκπομπών και των αφιερωμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ novastories μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ