Για σκι μαζί με τους εκατομμυριούχους φίλους της η Μαλία Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Για σκι μαζί με τους εκατομμυριούχους φίλους της η Μαλία Ομπάμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαζί με φίλους πέρασε το Σαββατοκύριακο της η Μάλια Ομπάμα στο χιονισμένο Άσπεν του Κολοράντο, την ώρα που λίγο πιο εκεί μία ομάδα νέων έκαναν ένα ξέφρενο πάρτι περιχύνοντας σαμπάνια ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο, η Μάλια Ομπάμα φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους βγάζοντας φωτογραφίες με τους φίλους της στο εστιατόριο μεταξύ των οποίων ήταν η κόρη του εκατομμυριούχου Μπόμπι Κότικ, η κόρη του δισεκατομμυριούχου και βραβευμένου με Όσκαρ παραγωγού (για το Forest Gamp), Στιβ Τις και ο εγγονός της σχεδιάστριας Νταιαν Φον Φίρστενμπεργκ.

Για σκι μαζί με τους εκατομμυριούχους φίλους της η Μαλία Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και μπορεί η Μάλια και η παρέα της να απολάμβαναν την δική τους σαμπάνια, αλλά στο διπλανό πάρτι 100 νέοι έχυσαν περίπου 200 μπουκάλια από σαμπάνια πάνω τους, χορεύοντας και κυκλοφορώντας χωρίς τις μπλούζες τους.

Για σκι μαζί με τους εκατομμυριούχους φίλους της η Μαλία Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ένας άνδρας μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία στα social media όπου φαίνεται ο χώρος να έχει πλημμυρίσει από μπουκάλια και να σχολιάζει «Ψεκάσαμε με σαμπάνιες όλο το χώρο με ένα σωρό «μανιακούς» και την κόρη του Ομπάμα».

Για σκι μαζί με τους εκατομμυριούχους φίλους της η Μαλία Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Για σκι μαζί με τους εκατομμυριούχους φίλους της η Μαλία Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Δεν είναι γνωστό αν η Μάλια και η παρέα της συμμετείχαν σε αυτό το τρελό πάρτι, αλλά στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν δεν φαίνεται πουθενά η κόρη του Ομπάμα, προτιμώντας μάλλον να μείνει στο εσωτερικό του εστιατορίου.
Πάντως εντύπωση έκανε και το ποσό που κλήθηκαν να πληρώσουν όσοι πήραν μέρος στο ξέφρενο πάρτι, καθώς το ποσό σύμφωνα με την Daily Mail τα 200 μπουκάλια τους κόστισαν περίπου 25.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάλια Ομπάμα διακοπές Κολοράντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ