«Πνίγηκε» κάτω από το νερό περιοχή στην Καλιφόρνια -Απίστευτες εικόνες [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πνίγηκε» κάτω από το νερό περιοχή στην Καλιφόρνια -Απίστευτες εικόνες [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ολόκληρη περιοχή του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια πλημμύρισε μετά την υπερχείλιση χειμάρρου, αναγκάζοντας τις αρχές να επιστρατεύσουν βάρκες για να σώσουν πλημμυροπαθείς με τα ζώα τους.

Δεκάδες κάτοικοι μεταφέρθηκαν απ’ τα μισοβυθισμένα σπίτια τους σε ασφαλή σημεία, και πλύθηκαν με μάνικες για να αποτρέψουν τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών απ’ τα βρώμικα νερά.

«Πνίγηκε» κάτω από το νερό περιοχή στην Καλιφόρνια -Απίστευτες εικόνες [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι πυροσβέστες πήγαιναν πόρτα-πόρτα για να ενημερώσουν τους κατοίκους ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ έσωσαν και πέντε άτομα που είχαν αναζητήσει σ’ ένα άσυλο αστέγων.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας 15χρονος κοιτάζοντας τη στάθμη του νερού και τα βυθισμένα αυτοκίνητα. Τον έσωσαν απ’ το σπίτι του μαζί με τον αδελφό του και τους γονείς του, που πρόλαβαν να πάρουν μαζί τους λιγοστά ρούχα, κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές και φωτογραφίες.

«Πνίγηκε» κάτω από το νερό περιοχή στην Καλιφόρνια -Απίστευτες εικόνες [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Οι καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν την υπερχείλιση του χειμάρρου ήταν οι τελευταίες μιας σειράς καταιγίδων που έφεραν μεγάλες ποσότητες νερού απ’ τον Ειρηνικό Ωκεανό στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαν Χοσέ Καλιφόρνια πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ