Μπόρις Τζόνσον: Πήγα στο Νιουκάστλ και με πέρασαν για τον Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπόρις Τζόνσον: Πήγα στο Νιουκάστλ και με πέρασαν για τον Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Oliver Berg
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο έχουν ξανθά μαλλιά, ο Μπόρις Τζόνσον και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μοιάζουν ιδιαίτερα. Πολλοί όμως τους μπερδεύουν.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας αποκάλυψε, μιλώντας στο κοινοβούλιο στη συζήτηση για την επικείμενη επίσκεψη Τραμπ, ότι τον πέρασαν για τον Αμερικανό πρόεδρο όταν πήγε στο Νιουκάστλ. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον είχαν μπερδέψει με τον Τραμπ και στο παρελθόν.

Μία αναφορά στο παλιότερο περιστατικό ήταν εκείνο που προκάλεσε την αποκάλυψη του νεότερου. Βρετανός βουλευτής ρώτησε αν είναι καλή ιδέα να προσκληθεί σε επίσημη επίσκεψη ο Τραμπ από τη στιγμή που παλιότερα ο υπουργός Εξωτερικών είχε πει ότι δεν θα ξαναπάει στη Νέα Υόρκη εξαιτίας του φόβου του μήπως τον μπερδέψουν πάλι με τον Αμερικανό.

Ο Τζόνσον απάντησε γελώντας σε αυτή την ερώτηση. «Ντρέπομαι που θα πω ότι με πέρασαν για τον Τραμπ και στο Νιουκάστλ. Είχε συμβεί και στη Νέα Υόρκη, κάτι που ήταν μία ταπεινωτική εμπειρία για εμένα όπως φαντάζεστε», είπε, αλλά υποστήριξε ότι η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Τζονσον Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ