Γαλλία: Οι 5 υποψήφιοι πρόεδροι θα κάνουν τηλεοπτικό debate στις 20 Μαρτίου - iefimerida.gr

Γαλλία: Οι 5 υποψήφιοι πρόεδροι θα κάνουν τηλεοπτικό debate στις 20 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοφανές debate θα φέρει αντιμέτωπους τον Φρανσουά Φιγιόν (υποψήφιος της Δεξιάς), τον Εμμανουέλ Μακρόν (ανεξάρτητος), τον Μπενουά Αμόν (υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος), την Μαρίν Λεπέν (υποψήφια του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου) και τον Ζαν Λικ Μελανσόν (νεο-κομμουνιστής, ηγέτης του κινήματος «Ανυπότακτη Γαλλία»), στις 20 Μαρτίου, στο πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης, σε απευθείας σύνδεση.


Οπως ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό κανάλι, το debate το οποίο θα πραγματοποιηθεί 35 ημέρες από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, θα φέρει αντιμέτωπους τα πέντε φαβορί για την προεδρία της Γαλλίας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο debate στη Γαλλία, πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Το δεύτερο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης είχε προτείνει στην TF1 να συνδιοργανώσουν το debate αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή. «Σχεδιάζουμε κι εμείς να κάνουμε ένα δεύτερο debate», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του δεύτερου καναλιού.

Από αριστερά προς δεξιά: Μελανσόν, Αμόν, Μακρόν, Φιγιόν, Λεπέν

Γαλλία: Οι 5 υποψήφιοι πρόεδροι θα κάνουν τηλεοπτικό debate στις 20 Μαρτίου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ debate Γαλλία υποψήφιοι προεδρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ