Λοβέρδος, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου ζητούν από τη Ράικου να επιταχύνει την έρευνα για τη Novartis - iefimerida.gr

Λοβέρδος, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου ζητούν από τη Ράικου να επιταχύνει την έρευνα για τη Novartis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν αναφορά και τα σχετικά έγγραφα προς την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου για την υπόθεση της Novartis.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και η Εύη Χριστοφιλοπούλου ζητούν από την εισαγγελέα να επιταχύνει την έρευνα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Κυρία Εισαγγελεύ,
Εδώ και μήνες δημοσιεύονται ειδήσεις, αλλά και παρα-ειδήσεις, σχετικά με την υπόθεση Novartis, για την οποία γνωρίζουμε πως διεξάγετε έρευνα. Με την παρούσα αναφορά – κατάθεση εγγράφων θέλουμε να θέσουμε υπ’ όψιν σας ορισμένα στοιχεία, που θα μπορούσαν να διευκολύνουν το έργο σας. Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε, πως με τα στοιχεία αυτά βοηθάμε να αποκτήσουν οι υπηρεσίες σας συγκριτικά δεδομένα σχετικά με την τιμολόγηση φαρμάκων και ειδικότερα αυτών που αφορούν την Novartis για την περίοδο 2009- 2016, αλλά και να υπογραμμίσουμε την ύπαρξη ευθυνών, για την μη τιμολόγηση φαρμάκων επί ένα ολόκληρο έτος (το 2015, όπου η τιμολόγηση έγινε στις 14 Δεκεμβρίου!!!).
Προκειμένου, ωστόσο, να γίνει κατανοητή εξαρχής η διακύμα

Διαβάστε όλη την αναφορά ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novartis Ελένη Ράικου Ανδρέας Λοβέρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ