Οσκαρικό back2back κάθε Τρίτη βράδυ στην Cosmote TV - Οι ταινίες που άφησαν εποχή - iefimerida.gr

Οσκαρικό back2back κάθε Τρίτη βράδυ στην Cosmote TV - Οι ταινίες που άφησαν εποχή

Η 89η τελετή των βραβείων OSCAR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια χρονιά η μεγάλη γιορτή των Όσκαρ ετοιμάζεται να χαρίσει εκτός από τα πολυπόθητα χρυσά βραβεία, χαμόγελα και λάμψη.

Η 89η τελετή των βραβείων OSCAR αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπων μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, για να παρακολουθήσουν την απονομή, στην οποία θα παρελαύνουν σπουδαίοι αστέρες του κινηματογράφου.

Ως τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου 2017 όμως, το φιλοθεάμον κοινό της Ελλάδας έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα οσκαρικό πρόγραμμα με αφιερώματα με σχετικές ταινίες, μέσα από το νέο «σπίτι» των Οσκαρ, την Cosmote TV.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη προβάλλονται στο Cosmote Cinema 2HD, ταινίες που έχουν διεκδικήσει ή κερδίσει Oscar σε διαφορετικές κατηγορίες στο παρελθόν, ενώ και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (25-27 Φεβρουαρίου) θα υπάρχουν back2back προβολές Οσκαρικών ταινιών στα κανάλια Cosmote Cinema 1HD και 2HD.

Σήμερα, 21 Φεβρουαρίου το αφιέρωμα συνεχίζεται στις 19:45 με την ταινία «Ghost» (Αόρατος Εραστής), στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Πατρίκ Σούειζ και η Ντέμι Μουρ. Η δραματική ταινία φαντασίας του 1990, είχε προταθεί για 5 Όσκαρ και τελικά κέρδισε δύο. Αυτό του πρωτότυπου σεναρίου και του Β' Γυναικείου Ρόλου, με την Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Οσκαρικό back2back κάθε Τρίτη βράδυ στην Cosmote TV - Οι ταινίες που άφησαν εποχή | iefimerida.gr 0



Ακολουθεί η ταινία «War Horse» (Το άλογο του πολέου) στις 22:00, με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Ίρβιν και Έμιλι Γουάτσον. Η ταινία του 2011 είχε προταθεί για έξι Όσκαρ συνολικά.

Οσκαρικό back2back κάθε Τρίτη βράδυ στην Cosmote TV - Οι ταινίες που άφησαν εποχή | iefimerida.gr 1

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ ταινίες cosmote tv
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ