Το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου καταδικάζει τα επεισόδια με τους ακροδεξιούς κατά των προσφυγόπουλων - iefimerida.gr

Το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου καταδικάζει τα επεισόδια με τους ακροδεξιούς κατά των προσφυγόπουλων

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψήφισμα αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα που σημειώθηκαν χθες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο.

Με το ψήφισμα καταδικάζεται "κάθε μορφή βίας και κάθε εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς από όπου και αν προέρχεται, ειδικά δε όταν αυτή στρέφεται κατά μικρών παιδιών".

Το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου καταδικάζει τα επεισόδια με τους ακροδεξιούς κατά των προσφυγόπουλων | iefimerida.gr 0

Στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου προστίθεται πως "τα γεγονότα αυτά στα οποία δόθηκε μεγάλη έκταση από τα ΜΜΕ,είναι βέβαιο ότι δεν εκφράζουν και δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν το σύνολο των δημοτών μας, τη δημοτική μας αρχή, δεν εκφράζουν γενικά το Ωραιόκαστρο ως τόπο ο οποίος στην πολύχρονη ιστορία του υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ένας τόπος ανθρώπινος και φιλόξενος".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ωραιόκαστρο ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ