Με αλλαγές ο Ολυμπιακός για την πρόκριση - Προορίζεται για βασικός ο Ανσαριφάρντ - iefimerida.gr

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός για την πρόκριση - Προορίζεται για βασικός ο Ανσαριφάρντ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Οσμανλισπόρ στην Άγκυρα όπου θα κριθεί η πρόκριση στην φάση των «16» του Europa League.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, η ισοπαλία με την Οσμανλισπόρ και η ήττα από την ΑΕΚ, έχουν δημιουργήσει έναν δικαιολογήμενο προβληματισμό στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος δεν αποκλείεται να παίζει και τη θέση του απέναντι στους Τούρκους.

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται γκολ απέναντι στην Οσμανλισπόρ, ευνοούνται στην ισοπαλία με τέρματα ωστόσο στα τελευταία ματς, η επιθετική λειτουργία δεν λειτουργεί όπως θα ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πάντως οι αλλαγές για τον Μπέντο θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένες. Ο Ιντέγε δεν αποκλείεται να μείνε εκτός αποστολής αφού από ώρα σε ώρα ίσως ανακοινωθεί η πώλησή του σε σύλλογο της Κίνας έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως στην αποστολή θα επιστρέψει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και δεν αποκλείεται να πάρει και θέση βασικού αντί του Καρντόσο. Βασικός αναμένεται να αγωνιστεί και ο Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας αντί του Ντα Κόστα ενώ ο Βιάνα είναι τιμωρημένος.

Καπίνο και Παρέδες είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμών ενώ μια θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μανθάτης.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την Τετάρτη επί ελληνικού εδάφους και θα πετάξει στη συνέχεια για την Άγκυρα με τον Μπέντο να επιλέγει να μην υπάρξει προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Οσμανλισπόρ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ