Ειδικοί εξηγούν πώς η σχέση σου καταστρέφει το δέρμα σου - iefimerida.gr

Ειδικοί εξηγούν πώς η σχέση σου καταστρέφει το δέρμα σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι Δευτέρα και εσύ έχεις μπει για πρώτη φορά με ένα τεράστιο χαμόγελο στο γραφείο σου, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται από πού μπορεί να προκύπτει αυτή σου η θετική διάθεση.

Φίλοι και συνάδελφοι θα αρχίσουν να «πετούν» υπονοούμενα για το Σαββατοκύριακο που πέρασε και πιθανότατα να το ρίξουν σε κάποιο νέο σου αμόρε ή στις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς που πέρασες με το σύντροφο σου.

Πράγματι, αυτό μπορεί να ισχύει, αφού λένε ότι η λάμψη που «ζωγραφίζεται» στο πρόσωπο μιας γυναίκας μαρτυρά το πόσο ερωτευμένη είναι.

Είχες όμως ποτέ σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ;

Η δερματολόγος Βικτόρια Μπέκετ, υποστηρίζει ότι η ερωτική σου σχέση είναι δυνατόν να βλάψει την επιδερμίδα σου, μέσα από συνήθειες που συνδέονται με αυτήν, όπως ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, τα παθιασμένα σας φιλιά και τα ξενύχτια. Πιο συγκεκριμένα αυτά μπορούν να προκαλέσουν από μερικά σπυράκια μέχρι πρόωρη γήρανση.

Η Μπέκετ μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές για να προστατέψετε το δέρμα σας και να προλάβετε την κακή επιρροή της σχέσης σας επάνω του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δέρμα ομορφιά σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ