Η Τζολί μαγείρεψε και έφαγε αράχνες και σκορπιούς με τα παιδιά της -Μπροστά στην κάμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τζολί μαγείρεψε και έφαγε αράχνες και σκορπιούς με τα παιδιά της -Μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα διόλου συνηθισμένο γεύμα ετοίμασε και απόλαυσε η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της, μπροστά στην κάμερα.

Η ηθοποιός, που επισκέφθηκε με τα παιδιά της την Καμπότζη, έδειξε σε ρεπόρτερ του BBC πώς μαγειρεύονται και τρώγονται- ευχάριστα σύμφωνα με την ίδια- αράχνες, σκορπιοί και άλλα έντομα!

«Βλέπεις το σκληρό σημείο που έχουν τα δόντια τους; Βγάλτε τα», ήταν μία από τις οδηγίες που έδωσε η 41χρονη στα δίδυμά της, Νοξ και Βιβιέν, καθώς ετοιμάζονταν να μαγειρέψουν αράχνες. Δίπλα τους και τα άλλα παιδιά, που βοήθησαν τη μητέρα τους να ετοιμάσει αυτό το παράξενο γεύμα.

Για την Τζολί όμως είναι κάτι συνηθισμένο κατά τα φαινόμενα. «Δοκίμασα (τα έντομα) την πρώτη φορά που ήρθα σε αυτή τη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες. Ακρίδες και μπίρα και μετά κατά κάποιο τρόπο προχωράς στις ταραντούλες», είπε στην ρεπόρτερ του BBC. Και οι σκορπιοί είναι ένα «σνακ» που δοκιμάζει συχνά, αν και όπως είπε είναι δύσκολο να τους μασήσεις.

Οσο για τη γεύση των εντόμων; «Σαν τσιπς», σύμφωνα με τον Νοξ.

"You want to share a spider?" - Angelina Jolie cooks bugs in Cambodia https://t.co/5mSi3VNErT pic.twitter.com/OZ12DjpyJD

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί αράχνες σκορπιοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ