Απίστευτη δήλωση της κυβέρνησης γιατί... αρρώστησε ο Μητσοτάκης - iefimerida.gr

Απίστευτη δήλωση της κυβέρνησης γιατί... αρρώστησε ο Μητσοτάκης

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια απίστευτη ανακοίνωση το γραφείο του Πρωθυπουργού, αντί να απαντήσει στις αιτιάσεις της ΝΔ για το Εurogroup ειρωνεύτηκε τον Κ. Μητσοτάκη επειδή αρρώστησε!

Το μέγαρο Μαξίμου, εξέδωσε ανακοίνωση επιχειρώντας να απαντήσει στην σχετική αντίδραση της ΝΔ για το αποτέλεσμα του Eurogroup, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι η ανακοίνωση της Πειραιώς «μάλλον είχε γραφτεί από χθες».

Συνεχίζοντας όμως το Μαξίμου ανέφερε: «Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές».

Ωπως έγινε γνωστό νωρίτερα από την ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης λόγω γρίπης η οποία τον ταλαιπωρεί το τελευταίο 24ωρο. Παρά την ίωση, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να παραβρεθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Μπασιάκου όπου εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο. Μετά από αυτό, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευσε και ο γιατρός του συνέστησε 48ωρη ξεκούραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Μαξίμου γρίπη Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ