SZ: Μέτρα 1,5 δισ. ευρώ μέχρι το 2018 και άλλα 1,5 δισ. μετά - iefimerida.gr

SZ: Μέτρα 1,5 δισ. ευρώ μέχρι το 2018 και άλλα 1,5 δισ. μετά

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει ως το 2018 ένα πακέτο μέτρων που θα κυμαίνονται από 1-1,5 δισ. ευρώ και άλλα τόσα μετά το τέλος του προγράμματος.

Αυτό εκτιμά σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung αναφερόμενη στα αποτελέσματα του αποψινού Eurogroup. Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι «Ορατό ένα καλό τέλος».

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι «στο επίκεντρο βρίσκονται η μείωσης του αφορολόγητου και νέες μειώσεις στις συντάξεις», αν και σημειώνει ότι η Αθήνα έχει αποκλείσει, έως τώρα, νέες μειώσεις των συντάξεων.

Τέλος, για το θέμα νέων φορολογικών ελαφρύνσεων θα μπορεί να υπάρξει συζήτηση περί το τέλος του προγράμματος, αναφέρει η εφημερίδα, παραπέμποντας στις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά την συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sueddeutsche Zeitung Eurogroup μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ