Μοσκοβισί: Oι εταίροι αναγνώρισαν τις προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Oι εταίροι αναγνώρισαν τις προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποιημένος με την πρόοδο της Ελλάδας εμφανίστηκε ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του σημερινού (20/2) Eurogroup.

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμη ανοιχτά θέματα προς συζήτηση, σημειώνοντας ωστόσο την ανάγκη εξόδου από τις πολιτικές λιτότητας.

Επιπροσθέτως χαιρέτησε τόσο τη δημοσιονομική εξυγίανση όσο και τη σταδιακή επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα.

«Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση γι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Υπάρχει ένα πλαίσιο συζήτησης και μια ομάδα εργασίας που έχει φέρει τα αποτελέσματά της», τόνισε αρχικά ο Μοσκοβισί και πρόσθεσε:

Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την Ελλάδα στις προσπάθειές της.

«Όλοι οι εταίροι αναγνώρισαν τις προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο πια. Η Ελλάδα είχε εκπληκτικές επιδόσεις το 2016», επεσήμανε μεταξύ άλλων επίτροπος Οικονομικών

«Πρέπει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ωστόσο υπάρχει βούληση από όλες τις πλευρές να συνεχίσουν να δουλεύουν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ