Του έστειλε απολογητικό γράμμα η πρώην του, το διόρθωσε, το βαθμολόγησε και το έστειλε πίσω [εικόνες] - iefimerida.gr

Του έστειλε απολογητικό γράμμα η πρώην του, το διόρθωσε, το βαθμολόγησε και το έστειλε πίσω [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν αυτή η γυναίκα αποφάσισε να γράψει ένα απολογητικό γράμμα στον πρώην της, σίγουρα δεν περίμενε αυτή την αντίδραση.

Ο Νικ Λουτζ κατέληξε ίσως στον πιο ευρηματικό τρόπο για να «απαντήσει» σε αυτή την κίνηση. Διόρθωσε την επιστολή της, σαν να ήταν διαγώνισμα, τη βαθμολόγησε και την έστειλε πίσω στην πρώην σύντροφό του. Πριν από αυτό όμως, τη δημοσίευσε στο Twitter.

Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Stetson στη Φλόριντα δεν της χαρίστηκε. Εγραψε άφθονες παρατηρήσεις με κόκκινο στιλό στις τέσσερις σελίδες της επιστολής. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ορθογραφικά λάθη και το γεγονός ότι ο πρόλογος ήταν πολύ μεγάλος. Οσο για τη βαθμολογία, της έβαλε 61 στα 100.

Ο Λουτζ δεν παρέλειψε να αποδομήσει τους ισχυρισμούς της πρώην του για τους λόγους που τελείωσε η σχέση τους. «Αν θέλεις να γίνεις πιστευτή, υποστήριξε τα με αποδείξεις», της έγραψε στις παρατηρήσεις του. «Ισχυρίζεσαι ότι ποτέ δεν υπήρξε απιστία, αλλά κατηγορείς τον εαυτό σου. Γιατί;», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων.

Αρκετοί χρήστες του Twitter έβαλαν και αυτοί ένα... χεράκι, εντοπίζοντας άλλα λάθη στην επιστολή. Ο Λουτζ απάντησε σε κάποιον ότι η πρώην του είδε τις διορθώσεις του και «είναι ΟΚ με τον βαθμό της». Πάντως είχε και τα τυχερά του. Αφού δημοσίευσε το γράμμα, δέχθηκε πρόταση για ραντεβού.

When your ex writes you an apology letter so you grade it to send it back pic.twitter.com/MczdjcCiil

Φωτογραφία: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Λουτζ Επιστολή πρώην
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ