Εκρυβε στο σπίτι του 4.117 πακέτα τσιγάρων, λαθραίο καπνό και αλκοόλ - iefimerida.gr

Εκρυβε στο σπίτι του 4.117 πακέτα τσιγάρων, λαθραίο καπνό και αλκοόλ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων, περισσότερα από 38 κιλά λαθραίου καπνού και φιάλες αλκοολούχων ποτών, αμφιβόλου ποιότητας, κατέσχεσαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε οικία 46χρονου στο δήμο Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν 4.117 πακέτα τσιγάρων, 777 νάιλον συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 38.850 γραμμαρίων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, καθώς και 76 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες θα σταλούν για έλεγχο καταλληλότητας κατανάλωσης.

Σε βάρος του συλληφθέντα, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, σχηματίσθηκε δικογραφία για νοθεία και παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ