Τρεις λόγοι που ο Τραμπ φορά κοστούμια που δεν του κάνουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρεις λόγοι που ο Τραμπ φορά κοστούμια που δεν του κάνουν [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας τις εμφανίσεις του Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς γίνεται με τόση περιουσία να μην έχει ένα κοστούμι που να του ταιριάζει «γάντι».

Τα παντελόνια του είναι φαρδιά, τα σακάκια του πολύ boxy, οι γραβάτες μεγάλες και πολύ συχνά πιο μακριές από το κανονικό, ενώ και οι γιακάδες του είναι μεγάλοι.

Τρεις λόγοι που ο Τραμπ φορά κοστούμια που δεν του κάνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τραμπ, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος πολιτικός που τα κοστούμια του δεν είναι αυτό που λέμε «ραμμένα επάνω του». Τρεις λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό σημειώνει ο Independent:

  • Οι πολιτικοί θέλουν να αποφεύγουν τα πολύ λεία και φανταχτερά κοστούμια, ώστε να μην αποξενώνουν τους ψηφοφόρους της εργατικής τάξης που δεν μπορούν να αντέξουν ένα ρούχο των 5.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, η Χίλαρι Κλίντον κατηγορήθηκε πως φορούσε σακάκι Armani περίπου 12.000 δολαρίων, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επικριτές της Τερέζα Μέι για το δερμάτινο παντελόνι των 1.150 ευρώ.

Ο Μπάρι Μπρούμετ, καθηγητής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, υπογράμμισε στο περιοδικό Mel πως «πρέπει οι άνθρωποι από όλες τις τάξεις να ταυτίζονται μαζί σου».

Τρεις λόγοι που ο Τραμπ φορά κοστούμια που δεν του κάνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
  • Η ζωή ενός πολιτικού είναι αγχωτική, οπότε μπορεί να οδηγήσει σε διακυμάνσεις στο βάρος, με αποτέλεσμα μία να είναι πιο παχύς και μία πιο αδύνατος.

Σύμφωνα με τον πολιτικό σύμβουλο Τζος Νάνμπεργκ, αν το βάρος αλλάζει όλη την ώρα δεν υπάρχει τρόπος ένα κοστούμι να του ταιριάζει άψογα.

  • Οι πολιτικοί συνήθως μέσα στη μέρα έχουν ένα σωρό συναντήσεις και κάθονται συνεχώς, με αποτέλεσμα τα κοστούμια τους να τσαλακώνονται.

Οπως αναφέρει, λοιπόν, ο Independent, είναι λογικό να μη φορούν κοστούμια που δεν τους ταιριάζουν καλά. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ωστόσο, πάντα φορούσε κοστούμια στα μέτρα του, παρόλο που είχε παραδεχθεί πως δεν αποφάσιζε εκείνος για το τι θα βάλει, καθώς είχε «άλλες αποφάσεις να πάρει».

Τρεις λόγοι που ο Τραμπ φορά κοστούμια που δεν του κάνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ κοστουμια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ