Οι υποψηφιότητες για το Οσκαρ καλύτερης φωτογραφίας – Ποιο είναι το φαβορί - iefimerida.gr

Οι υποψηφιότητες για το Οσκαρ καλύτερης φωτογραφίας – Ποιο είναι το φαβορί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για την κατηγορία, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς του Χόλιγουντ, έχει το μεγαλύτερο πρεστίζ. Το Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας στην 89η τελετή απονομής των βραβείων έχει φαβορί και αουτσάιντερ.

Arrival
Πρωταγωνιστούν Amy Adams και Jeremy Renner, στην ταινία, η οποία έχει προταθεί για το βραβείο Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας και είναι το μεγάλο φαβορί.

Fences
Denzel Washington και Viola Davis μεταφέρονται στην δεκαετία του '50 σε μια ταινία όπου πρωταγωνιστεί ένας Αφροαμερικανός πατέρας.

Hacksaw Ridge

Οι υποψηφιότητες για το Οσκαρ καλύτερης φωτογραφίας – Ποιο είναι το φαβορί | iefimerida.gr 0


Δέκτης πολλών συγχαρητηρίων γίνεται ο Μελ Γκίμπσον για το δημιούργημά του. Με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να μεταφέρεται στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, φιλοδοξεί να πάρει Όσκας φωτογραφίας και ως σκηνοθέτης αφού το έχει αποκτήσει και ως ηθοποιός στο Braveheart.

Hell or High Water
Την χαρακτήρισαν εξωτική και συνάμα αυθεντική ταινία. Η προσπάθεια να σωθεί ένα οικογενειακό ράντσο μέσω ληστείας σε τράπεζα. Εκ των αουτσάιντερ, στην προσπάθεια που πρωταγωνίστησαν Jeff Bridges, Ben Foster και Chris Pine.

Hidden Figures
Φέρνει στην επιφάνεια τη βοήθεια τριών γυναικών στο πρώτο εγχείρημα της NASA στο διάστημα τη δεκαετία του '60.

La La Land
Ryan Gosling και Emma Stone φιλοδοξούν να σαρώσουν τα πάντα στην βραδιά της 89ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ. Ακόμη και στην κατηγορία της φωτογραφίας.

Lion
Με δυνατό χαρτί την ερμηνεία της Nicole Kidman, το Lion συνδυάζει ηλικίες και διαφορετικές εποχές, αναδεικνύοντας τις προσωπικές σχέσης μέσα σε έναν οικογενειακό κύκλο.

Manchester By the Sea

Οι υποψηφιότητες για το Οσκαρ καλύτερης φωτογραφίας – Ποιο είναι το φαβορί | iefimerida.gr 1


Δράμα με πολύ δυνατές εικόνες και δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στα πιο δυνατά αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη.

Moonlight
Πρόκειται για το τελευταίο φαβορί στη σχετική λίστα. Εξιστορεί τη ζωή ενός νεαρού που μεγαλώνει στις γειτονιές του Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ καλύτερη φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ