Survivor: Επική ατάκα στον Σπαλιάρα για τις 4.000 γυναίκες του [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Επική ατάκα στον Σπαλιάρα για τις 4.000 γυναίκες του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίθανη στιγμή γέλιου χάρισε στους τηλεθεατές του Surivor η ατάκα του Κώστα Αναγνωστόπουλου προς τον Γιάννη Σπαλιάρα, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τις γυναίκες του αυτοκράτορα Αύγουστου.

Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ερωτήσεων, αντιμέτωποι τέθηκαν η Ευριδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των διασήμων και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την πλευρά των μαχητών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ερώτηση "Πόσες γυναίκες είχε ο αυτοκράτορας Αύγουστος" και τότε ο παίκτης των μαχητών με αρκετό χιούμορ απευθύνθηκε στον Σπαλιάρα.

«Σπαλιάρα, εσύ πόσες είχες ρε;», με όλους τους παίκτες αλλά και τον παρουσιαστή να ξεσπούν σε γέλια. Τελικά, ο αυτοκράτος Αύγουστος είχε 350 γυναίκες όπως αποκάλυψε στην σωστή απάντηση ο Τανιμανίδης, με τους παίκτες να ξεσπούν σε επιφωνήματα για τις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ