Αυτή είναι η ακυκλοφόρητη ταινία που έδειξε κατά λάθος η ΕΡΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ακυκλοφόρητη ταινία που έδειξε κατά λάθος η ΕΡΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη με τίτλο «Παράδεισος» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιανουαρίου, όμως όσοι παρακολουθούσαν ΕΡΤ την παραμονή της πρωτοχρονιάς, πήραν μια πρώτη γεύση, καθώς από λάθος είδαν τα πρώτα 25 λεπτά της ταινίας.

Η ταινία, παρουσιάζει ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στο χάος, στα φανταχτερά άρματα και στα χρώματα του πατρινού καρναβαλιού, όπου τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους συναισθηματικό Παράδεισο.

Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους.

Στην ταινία, η οποία συμμετείχε και στο διαγωνιστικό κομμάτι του 52ου φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, πρωταγωνιστούν οι: Νατάσσα Ζάγκα, Μιχάλης Φωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Χρήστος Λούλης, Όλια Λαζαρίδου, Ερρίκος Λίτσης, Μαρία Σκουλά, Aντρέας Κωνσταντίνου, Λίλα Μπακλέση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Θανάσης Βλαβιανός, Λίζα Νεοχωρίτη, Μιλτιάδης Νίκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ