Βρούτσης: Η κυβέρνηση κρύβει τα στοιχεία ΕΡΓΑΝΗ για τη μισθωτή απασχόληση τον Ιανούαριο - iefimerida.gr

Βρούτσης: Η κυβέρνηση κρύβει τα στοιχεία ΕΡΓΑΝΗ για τη μισθωτή απασχόληση τον Ιανούαριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδικαιολόγητα, αναίτια και κατά παράβαση του νόμου καθυστερεί υπουργείο Εργασίας τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τη μισθωτή απασχόληση, καταγγέλει ο αρμόδιος τομέαρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Σε σχετική δήλωσή του τονίζει ότι πρόκειται για σκόπιμη καθυστέρηση, που μαρτυρά ότι η κυβέρνηση φοβάται να τα παρουσίασει. Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζει:

«Από τον Κατρούγκαλο στην Αχτσιόγλου, όπως λέμε από το κακό στο χειρότερο!

Ο πρώτος έκρυψε το Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου Πληρωμών Συντάξεων “ΗΛΙΟΣ”, ενώ η διάδοχός του επιχειρεί να αποκρύψει τα στοιχεία της “ΕΡΓΑΝΗ” για τη μισθωτή απασχόληση.

Γιατί, άραγε, το Υπουργείο Εργασίας καθυστερεί - για πρώτη φορά αναίτια, αδικαιολόγητα και κατά παράβαση του νόμου - τη δημοσιοποίηση της “ΕΡΓΑΝΗ” μηνός Ιανουαρίου 2017, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι ήδη γνωστά εδώ και μεγάλο διάστημα; Αυτή η σκόπιμη καθυστέρηση μαρτυρά ότι η Κυβέρνηση φοβάται να τα παρουσιάσει.

Άραγε, τι επιδιώκει να κρύψει; Ρεκόρ απολύσεων; Ρεκόρ μερικής απασχόλησης ή και τα δυο μαζί;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρούτσης ΕΡΓΑΝΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ