Γιατί οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι.... πλησιάζει το διαζύγιο -4 λόγοι - iefimerida.gr

Γιατί οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι.... πλησιάζει το διαζύγιο -4 λόγοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διαζύγιο είναι ένα από τα πιο συχνά «φαινόμενα» στις μέρες μας, παρόλα αυτά ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν ποτέ να πιστέψουν ότι ο γάμος τους μπορεί να καταστραφεί.

Πάρτε για παράδειγμα τον εαυτό σας. Εχετε ήδη γιορτάσει αρκετά χρόνια γάμου και θεωρείτε πως ο σύζυγος σας είναι δεδομένος, μιας και το δικό σας ρομαντικό στόρι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Με αγάπη, έρωτα, όνειρα και πολλές ευχές από τους συγγενείς και τους φίλους.

Παρόλα αυτά, μια μέρα εκείνος παίρνει τη μεγάλη απόφαση και με μια μόνο κουβέντα τα πάντα γύρω σας καταρρέουν: «τελειώσαμε».

Κάπου εκεί αρχίζετε να απορείτε. Πώς είναι δυνατόν να θέλει να τα διαλύσετε όλα μέσα σε μια μέρα; Πώς γίνεται να ζούσατε κάθε μέρα με έναν άνθρωπο που κατά βάθος φαίνεται ότι δεν απολάμβανε την κοινή σας ζωή, χωρίς απαραίτητα να δείχνει θυμό για αυτό;

Οι ειδικοί στα θέματα διαζυγίων του yourtango εξηγούν τους τέσσερις βασικότερους λόγους για τους οποίους μια τέτοια απόφαση αιφνιδιάζει τις περισσότερες γυναίκες – συζύγους μέσα στο γάμο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο γάμος σύζυγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ