Δημοσκόπηση: Το 65% των Γάλλων δεν θέλουν τον Φιγιόν υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Το 65% των Γάλλων δεν θέλουν τον Φιγιόν υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Φωτογραφία: AP/ Michel Euler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αποσύρει ο Φρανσουά Φιγιόν την υποψηφιότητά του στις γαλλικές προεδρικές εκλογές επιθυμούν περίπου 2 στους 3 Γάλλους, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Στην έρευνα της Ifop, για την εφημερίδα Journal du Dimanche, το 65% απάντησε ότι θέλει να αποσυρθεί ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης, στον απόηχο του σκανδάλου αργομισθίας της συζύγου του, που κατηγορείται ότι πληρωνόταν από το γαλλικό κοινοβούλιο.

Το ποσοστό είναι 3% χαμηλότερο σε σχέση με έρευνα της ίδιας εταιρείας πριν δύο εβδομάδες. Στην ίδια δημοσκόπηση, το 70% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων δήλωσαν ότι επιθυμούν να παραμείνει υποψήφιος του κόμματός τους ο Φιγιόν.

Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας επανέλαβε την Παρασκευή ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την «κούρσα» των προεδρικών εκλογών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ