Πιέσεις από την Αθήνα για τηλεδιάσκεψη Τσακαλώτου-Ντάισελμπλουμ πριν το Eurogroup - iefimerida.gr

Πιέσεις από την Αθήνα για τηλεδιάσκεψη Τσακαλώτου-Ντάισελμπλουμ πριν το Eurogroup

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμηλές είναι πλέον οι προσδοκίες από το Eurogroup της Δευτέρας, καθώς το επίκεντρο για την αξιολόγηση έχει μετατοπιστεί στις συναντήσεις της Ανγκελα Μέρκελ με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα, η Αθήνα φέρεται να πιέζει για τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου του και του Γερούν Ντάισελμπλουμ, μέσα στο σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης δεν αναμενόταν να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» πλέον το πιθανότερο είναι να μην αποφασιστεί ούτε η άμεση επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα, κάτι που απαιτεί συμφωνία με την κυβέρνηση τουλάχιστον για το πλαίσιο των μέτρων που θα ληφθούν. Πηγές της εφημερίδας εκτιμούν ότι πιθανότερο είναι οι Θεσμοί να επιστρέψουν προς το τέλος της άλλης εβδομάδας ή τις αρχές της μεθεπόμενης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ