Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: Ωρα τελικού και κούπας για Αρη και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: Ωρα τελικού και κούπας για Αρη και Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τρόπαιο στο ελληνικό μπάσκετ για το 2017, ψάχνει... κάτοχο σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Δεκαεννέα χρόνια μετά το φάιναλ φορ του 1998 το Αλεξάνδρειο ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να φιλοξενήσει την καταληκτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα τον -κατά πολλούς- πιο αμφίρροπο τελικό των τελευταίων ετών, μεταξύ ‘Αρη και Παναθηναϊκού (17:00, Νοvasports2).

Oi Θεσσαλονικείς Θα έχουν στο πλευρό τους τη δύναμη της έδρας και τη… δίψα για επιστροφή στην κορυφή του θεσμού μετά από 13 χρόνια και το θρίαμβο με 73-70 επί του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Λαμίας. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός έχει τον… αέρα του Πολυνίκη του θεσμού (17 κατακτήσεις), της εμπειρίας και της συλλογής ρεκόρ από τις εμφανίσεις του στους τελικούς των τελευταίων ετών.

Ο Άρης δεν έχει αγωνιστικά ζητήματα, καθώς Τζαμόν Γκόρντον και Τζάστιν Τζάκσον ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες και δεν θα μπορούσαν να λείψουν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της γνωστής απουσίας του Τζέιμς Γκιστ, αλλά κι αυτής του Ντιμίτρις Νίκολς που είναι εκτός ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων. Ο ίδιος μετά τους 21 τίτλους του με την Μπαρτσελόνα θέλει τον πρώτο με το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ