Τόσκας: Η πάταξη της εγκληματικότητας δεν προσφέρεται για πολιτικά παιχνίδια - iefimerida.gr

Τόσκας: Η πάταξη της εγκληματικότητας δεν προσφέρεται για πολιτικά παιχνίδια

Φωτογραφία: IntimeNews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε στην Βουλή δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως η «πάταξη της εγκληματικότητας απαιτεί σοβαρότητα και δεν προσφέρεται για πολιτικά παιχνίδια».

«Η πάταξη της εγκληματικότητας απαιτεί σοβαρότητα και επαγγελματισμό και δεν προσφέρεται για τηλεθέαση και πολιτικά παιχνίδια», αναφέρει η ανακοίνωσή και προσθέτει:

«Η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της - πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες - μοχθούν ώστε ο πολίτης να αισθάνεται και να είναι ασφαλής κάτι το οποίο ουδείς επιτρέπεται να εμπαίζει».

Ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, υποστηρίζοντας πως «η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη χώρα και η κατάσταση έχει ξεφύγει με δική σας ευθύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ