Δ. Καμμένος: Εάν ο Φίλης επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους ευχαρίστως αποχωρούμε - iefimerida.gr

Δ. Καμμένος: Εάν ο Φίλης επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους ευχαρίστως αποχωρούμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα Παρασκευή, μέσω Facebook, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

«Ο συγγενέστερος σύμμαχος μας, έστω και αν βρωμάει, είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε προγραμματικό άνοιγμα», είχε δηλώσει ο Νίκος Φίλης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνοντας την κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, αλλά και το προωθούμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα, ύψους 2 δισεκ. ευρώ, από τον υπουργό άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Σήμερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος έδωσε μέσω Facebook τη δική του απάντηση: Συγκεκριμένα έγραψα: «ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ…» ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει ότι αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει συνεργασία με τους «βρώμικους» οι ΑΝΕΛ αποχωρούν ευχαρίστως από την κυβέρνηση: «να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντηση του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «τέλος οι τσάμπα μάγκες», όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Καμμένος Νίκος Φίλης ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ