Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι - Μετρούν προβλήματα ΑΕΚ και Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι - Μετρούν προβλήματα ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 15.000 εισιτήρια έχουν προπωληθεί ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να μετρούν προβλήματα λόγω απουσιών.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου γύρου στην Super League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν φυσικά στο μυαλό τους και τον επαναληπτικό αγώνα με την Οσμανλισπόρ στην Άγκυρα για τη φάση των «32» του Europa League.

Στην Ενωση θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει χάσει λόγω τιμωρίας και τραυματισμού και τους δύο παίκτες του που μπορούν να αγωνιστούν σε ρόλο δεξιού μπακ. Με τους Μπακάκη και Γκάλο εκτός, ο Βράνιες θα είναι πιθανότατα αυτός που θα κληθεί να αγωνιστεί δεξί μπακ εκτός και αν προτιμηθεί ο Λαμπρόπουλος, με τον Βόσνιο παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά. Ο Ιντέγε δείχνει να είναι καλύτερα μετά τον τραυματισμό στον ώμο ενώ πιθανότητες να αγωνιστεί έχει και ο Ελιονούσι.

Αντίθετα, μάλλον θα προφυλαχθεί ο Φορτούνης, ο οποίος αποχώρησε με κάκωση από το παιχνίδι της Πέμπτης ενώ δεδομένα εκτός μάχης είναι ο Καπίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ