Νεκρός ο αναβάτης της μοτοσικλέτας στο τροχαίο της Αττικής οδού -Στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας - iefimerida.gr

Νεκρός ο αναβάτης της μοτοσικλέτας στο τροχαίο της Αττικής οδού -Στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tραγική κατάληξη για τον οδηγό της μοτοσικλέτας της Αερονομίας που συγκρούστηκε με ΙΧ είχε το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πρασκευής, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά το δαχτυλίδι.

Να σημειωθεί, πως οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 40χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας να είχε τραυματιστεί ενώ δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα που ξεπερνούσε τα 7 χιλιόμετρα με τα δύο λωρίδες να παραμένουν κλειστές για αρκετή ώρα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας γνωστοποιώντας πως ο τραυματισμός του στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν θανάσιμος.

Η ανακοίνωση όπως εκδόθηκε από το Γενικό Επιτελείο:

«Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 09:50, 40χρονος Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αερονομίας, στο 29ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Διεκομίσθη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται».

Νεκρός ο αναβάτης της μοτοσικλέτας στο τροχαίο της Αττικής οδού -Στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ