Σαρλίζ Θερόν και Εμα Στόουν - Προστέθηκαν στη λάμψη της νύχτας των Οσκαρ - iefimerida.gr

Σαρλίζ Θερόν και Εμα Στόουν - Προστέθηκαν στη λάμψη της νύχτας των Οσκαρ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο κινηματογραφικός πλανήτης και όχι μόνο, θα στρέψει την προσοχή του στην 89η τελετή απονομή των βραβείων Όσκαρ, με το ενδιαφέρον να πέφτει και σε αυτούς που θα παραδώσουν τα χρυσά αγαλματίδια.

Τα τελευταία ονόματα, ανακοινώθηκαν σήμερα. Πρόκειται για την 3η σειρά των παρουσιαστών.

Ανάμεσά τους σπουδαία ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Σαρλίζ Θερόν και η Έμα Στόουν ενώ ανάμεσά τους θα είναι και ο Ντουέιν Τζόνσον.

«Ανεξάρτητα με το ποιος είσαι ή που ζεις, οι ταινίας φέρνουν όλους εμάς κοντά. Μέσα από τις δυσκολίες τους, τις παραστάσεις, αυτοί οι ηθοποιοί βοηθούν να συμβεί», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Μίκαελ Ντε Λούκα.

Το φαντασμαγορικό γεγονός θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα από την COSMOTE TV και συγκεκριμένα, από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν Εμα Στόουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ