Η χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας - «Ποδήλατο» την επόμενη σεζόν για τη 12η θέση της UEFA - iefimerida.gr

Η χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας - «Ποδήλατο» την επόμενη σεζόν για τη 12η θέση της UEFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League σε συνδυασμό με το ότι ο Ολυμπιακός περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Οσμανλισπόρ, στέρησε από την Ελλάδα σημαντικούς βαθμούς στην κατάταξη της UEFA.

Η Ελλάδα είχε ελπίδες να κυνηγήσει την 13η θέση και την Ολλανδία, η οποία βρίσκεται σε αυτήν ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συμβεί.

Με 27.100 βαθμούς δεν κινδυνεύει από Αυστριακούς και Κροάτες, έχει κλειδώσει την 14η θέση και πλέον στρέφει την προσοχή της για την επόμενη σεζόν.

Η βαθμολογία τον επόμενο Ιούλιο όπου θα ξεκινήσουν τα προκριματικά, θα τη βρει στην 15η θέση πίσω από Αυστριακούς, Ελβετούς και Τσέχους, με τις διαφορές να είναι αρκετά μικρές, στην πιο κρίσιμη σεζόν των τελευταίων ετών για τους ελληνικούς συλλόγους.

Η χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας - «Ποδήλατο» την επόμενη σεζόν για τη 12η θέση της UEFA | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ