Έκανε τατουάζ στο πέος και απέκτησε μόνιμη στύση! - iefimerida.gr

Έκανε τατουάζ στο πέος και απέκτησε μόνιμη στύση!

Έκανε τατουάζ στο πέος και απέκτησε μόνιμη στύση!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιστορία δημοσιεύεται σε ένα επιστημονικό περιοδικό, σύμφωνα με την οποία ένας άντρας απέκτησε μόνιμη στύση όταν έκανε τατουάζ πάνω στο πέος του.

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο στο Journal of Sexual Medicine, ο 21χρονος Ιρανός βρέθηκε στη δύσκολη αυτή θέση αφού έκανε στο πέος του ένα τατουάζ το οποίο γράφει "borow be salaamat" (καλή τύχη στα ταξίδια σου στα ιρανικά) και το αρχικό γράμμα της φίλης του. Τι πήγε στραβά; Σύμφωνα με το άρθρο ο «καλλιτέχνης» που του έκανε το τατουάζ χρησιμοποίησε μια βελόνα και χτύπησε τον ιστό του πέους σε ένα ιδιαίτερο σημείο που προκάλεσε εσωτερική αιμοραγία στο όργανό του για αρκετές ημέρες. Στη συνέχεια ο Ιρανός έκανε εγχείρηση για να αφαιρέσει τα υγρά που είχαν μαζευτεί αλλά χωρίς επιτυχία.

Πάντως, το πρόβλημα του Ιρανού ασθενή, σύμφωνα με το άρθρο, δεν είναι τραγικό. Όπως αναφέρει, ο άνδρας δεν προσπάθησε ξανά να το διορθώσει αφού μετά από λίγο καιρό ανακάλυψε μια παράπλευρη συνέπεια: το πέος του δείχνει μεγαλύτερο και είναι πάντοτε σε ημι-στύση...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πέος στύση τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ