Εβδομάδα «βουνό» στον Ολυμπιακό – Σημαντικά προβλήματα τραυματισμών - iefimerida.gr

Εβδομάδα «βουνό» στον Ολυμπιακό – Σημαντικά προβλήματα τραυματισμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του απέναντι στην Οσμανλισπόρ και πλέον μετά το 0-0, η πρόκριση θα παιχθεί στην Άγκυρα την επόμενη Πέμπτη. Ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο θα έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Σημαντικότερο όλων δείχνει να είναι αυτό του Κώστα Φορτούνη. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι πιθανότητες για να αγωνιστεί το βράδυ της Κυριακής δεν είναι υπέρ του αφού σε περίπτωση που επαληθευτεί ο τραυματισμός του, τότε μάλλον θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με την Οσμανλισπόρ στην Τουρκία.

Με προβλήματα όμως από το παιχνίδι με τους Τούρκους αποχώρησαν τόσο ο Μάρτινς όσο και ο Φιγκέιρας ενώ δεδομένα εκτός μάχης είναι ο Καπίνο. Η μοναδική νότα αισιοδοξίας αφορά τον Ιντέγε, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι όμως δεν αποκλείεται και αυτός να προστατευθεί ενόψει του επαναληπτικού στο Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ