Ιωάννινα: Φορτηγό έφτασε στο τελωνείο της Κακαβιάς με έναν τόνο χασίς! - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Φορτηγό έφτασε στο τελωνείο της Κακαβιάς με έναν τόνο χασίς!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε διπλά τοιχώματα, στην καρότσα αλβανικής νταλίκας, ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί εντόπισε μεγάλη ποσότητα περίπου ενός τόνου χασίς, στο Τελωνείο της Κακαβιάς.

Η επιχείρηση έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν φορτηγό που έφτασε στην Κακαβιά με αλβανικές πινακίδες, σταθμεύτηκε για έλεγχο. Ο οδηγός της δήλωσε κατά τον έλεγχο, πως δεν έχει φορτίο. Όταν οι τελωνειακοί τού ζήτησαν να ανοίξει την καρότσα, εκείνος πήδησε από τη θέση του οδηγού και τρέχοντας πέρασε τον διαχωριστικό φράχτη με το αλβανικό έδαφος και εξαφανίστηκε.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, από δυνάμεις της Αστυνομίας και του Τελωνείου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία του φορτηγού σάκοι με χασίς.

Η ποσότητα εκτιμάται ότι ανέρχεται στον έναν τόνο και είναι η μεγαλύτερη που έχει κατασχεθεί μέχρι σήμερα στην Ήπειρο.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη από το Τελωνείο της Κακαβιάς ενώ σε εξέλιξη είναι και η επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη. Σημειώνεται πως, πριν φτάσει η νταλίκα στο ελληνικό Τελωνείο, πέρασε από το αλβανικό χωρίς προβλήματα, όπως όλα δείχνουν.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κακαβια χασίς ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ