Σεφερλής: Εχω βάλει στο πρόγραμμα να παίξω Λυσιστράτη στην Επίδαυρο - iefimerida.gr

Σεφερλής: Εχω βάλει στο πρόγραμμα να παίξω Λυσιστράτη στην Επίδαυρο

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το όνειρο του να παίξει στην Επίδαυρο μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» μιλώντας για την μεγάλη επιθυμία του.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Έχεις σκεφτεί να παίξεις στην Επίδαυρο, ένα έργο του Αριστοφάνη, "Λυσιστράτη" για παράδειγμα;

«Το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Το να πας στην Επίδαυρο δεν είναι μόνο να το βάλω εγώ στο πρόγραμμα αλλά και το φεστιβάλ Επιδαύρου. Η Λυσιστράτη είναι ηρωίδα που θα ήθελα να παίξω από τα έργα του Αριστοφάνη, είναι το όνειρο μου. Συνάντησα πριν από λίγες ημέρες ένα συνθέτη ο οποίος μου παρουσίασε τη Λυσιστρατη που είχα στο μυαλό μου, με απίστευτα τραγούδια για μιούζικαλ και είπα: "πάμε να το κάνουμε". Και μπορεί να το κάνουμε, το θέμα της Επιδαύρου είναι άλλο. Θέλω πολύ να πάω στη Επίδαυρο. Δεν έχω μπει μέχρι τώρα στη διαδικασία να στείλω πρόταση, είναι στα σχέδια μου να το κάνω. Σχεδιάζω να ανεβάσω τη Λυσιστράτη και όλα πάνε προς τα εκεί , δεν ξέρω αν θα πάω ποτέ στη Επίδαυρο γιατί ξέρω πως λειτουργεί».

-Σε περίπτωση που απορριφθεί η πρόταση τι θα κάνεις;

«Μπορεί να το κάνω στο θέατρο Δελφινάριο, διήμερα ή τριήμερα και τη Λυσιστράτη. Θα κάνω το Δελφινάριο… Επίδαυρο και τις υπόλοιπες ημέρες θα κάνω επιθεώρηση εκεί, προσφέρεται ο χώρος, είναι ανοιχτός καλοκαιρινός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεφερλής Επίδαυρος Λυσιστράτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ