Στοίχημα: Με τη δύναμη της Τούμπας ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Στοίχημα: Με τη δύναμη της Τούμπας ο ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυριαρχεί στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδι για τη φάση των «32». Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στις εντός έδρας αναμετρήσεις των δύο εκπροσώπων μας, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάλκε και ο Ολυμπιακός την Οσμανλισπόρ. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και με την κόντρα της Άλκμααρ με τη Λυών.

Προβάδισμα νίκης ο «Δικέφαλος»

Μία μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τη Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2013/14 "ψάχνει" σήμερα ο "Δικέφαλος". Δικαιούνται να αισιοδοξούν οι "ασπρόμαυροι" βάσει των εξαιρετικών τους εμφανίσεων του τελευταίου διμήνου. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στα εννιά τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, όντας πλέον στην 3η θέση της Σουπερλίγκ μετά από αυτό το ντεμαράζ. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε με την... ψυχή στο στόμα στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, χάρη στις νίκες επί των Φιορεντίνα (2-3) και Λίμπερετς (2-0) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων.

Η Σάλκε, από την πλευρά της, πραγματοποίησε πολύ άσχημο τελείωμα στο 2016 και προσπαθεί να ανασυνταχθεί μέσα στη νέα χρονιά. Μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα στα πέντε επίσημα παιχνίδια της μέσα στο 2017, όντας όμως στην 11η θέση της Μπουντεσλίγκα. Με ιδιαίτερη άνεση εξασφάλισαν οι "βασιλικοί μπλε" την παρουσία τους στους "32" του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, συνδυάζοντας με νίκες τα 5/6 ματς στη φάση των ομίλων.

Προγνωστικό: Ο ΠΑΟΚ πείθει το τελευταίο διάστημα. Τα όσα ακολούθησαν μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο αποδείχθηκαν ευεργετικά κι έτσι θεωρούμε ότι θα... πάρει κάτι καλό στο σημερινό ματς, αν παρουσιαστεί σοβαρός. Παίρνουμε τον Άσσο με την κάλυψη του Draw No Bet σε απόδοση 2.50.

Πολλά γκολ στην Ολλανδία

Μετακινούμαστε στην Ολλανδία για την αναμέτρηση της Άλκμααρ με τη Λυών. Η Άλκμααρ έκανε "μουδιασμένο" ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ (σερί 0-2-2), όμως τα τρίποντα επί των Ντάνταλκ (0-1) και Ζενίτ (3-2) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της χάρισαν το εισιτήριο για τους "32". Η Λυών, από την πλευρά της, προκρίθηκε στους "32" ως 3η του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου "έτρεξε" σερί 2-2-2 με αντιπάλους τις Σεβίλλη, Γιουβέντους και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε επίπεδο εγχώριων πρωταθλημάτων, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση της Eredivisie μετά το πέρας των 22 πρώτων αγωνιστικών, ενώ η Λυών είναι 4η στη Ligue 1, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Σημειώστε ότι η Άλκμααρ έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της για το φετινό Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Άλκμααρ αποτελεί μία ομάδα που σκοράρει με μεγάλη συνέπεια μέσα στο "σπίτι" της. Η Λυών, από την πλευρά της, θα ψάξει σήμερα το γκολ, καθώς την ενδιαφέρει η καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ (μετά και τους εγχώριους αποκλεισμούς σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ). Συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, καταλήγουμε στην επιλογή του Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ