Ο Τριντό εντυπωσίασε και στο Ευρωκοινοβούλιο -Μαγεμένες τον φωτογράφιζαν οι γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τριντό εντυπωσίασε και στο Ευρωκοινοβούλιο -Μαγεμένες τον φωτογράφιζαν οι γυναίκες [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όλος ο κόσμος επωφελείται από μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα και ένα άνευ προηγουμένου μοντέλο για ειρηνική συνεργασία».

Αυτά ένα μόνο μέρος από τον λόγο που απηύθυνε στο ευρωκοινοβούλιο ο Τζάστιν Τριντό ο οποίος έγινε ο πρώτος Καναδός πρωθυπουργός που έβγαλε λόγο εκεί.

Ο Τριντό εντυπωσίασε και στο Ευρωκοινοβούλιο -Μαγεμένες τον φωτογράφιζαν οι γυναίκες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προφανώς όμως, είναι και ο πρώτος πρωθυπουργός που κατάφερε να μαγέψει τους παρευρισκόμενους στο ευρωκοινοβούλιο. Ετσι μετά τις φωτογραφίες του μαζί με την Ιβάνκα Τραμπ να τον κοιτάζει εντυπωσιασμένη, νέες εικόνες με γυναίκες στο ευρωκοινοβούλιο να τον φωτογραφίζουν με τα κινητά τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Τριντό εντυπωσίασε και στο Ευρωκοινοβούλιο -Μαγεμένες τον φωτογράφιζαν οι γυναίκες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σήμερα ο Τριντό επιχειρεί να βεβαιώσει τους βουλευτές του ευρωκοινοβουλίου ότι έπραξαν σωστά δίνοντας τις ευλογίες τους στη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στην Ε.Ε και τον Καναδά.

Χθες, η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στην Ε.Ε και τον Καναδά (CETA), έπειτα από έντονη διαμάχη. Την συμφωνία υποστήριξε η πλειονότητα των ευρωβουλευτών, κυρίως αυτοί της δεξιάς καθώς και οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές. Σύμφωνα με αυτή, θα καταργηθεί το 99% των δασμών, ενώ προάγεται επίσης η συνεργασία Καναδά- ΕΕ σε κοινωνικά, υγειονομικά και περιβαλλοντικά θέματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, τη συμφωνία CETA.

Επόμενη στάση του Τριντό είναι το Βερολίνο όπου θα έχει συνομιλίες με τον απερχόμενο πρόεδρο της Γερμανίας, Γιοαχίμ Γκάουκ. Επιπλέον θα έχει γεύμα εργασίας με την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό ευρωκοινοβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ