Πρώτο βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό - Κόντρα στην Οσμανλισπόρ - iefimerida.gr

Πρώτο βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό - Κόντρα στην Οσμανλισπόρ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League θα προσπαθήσει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται απόψε (20:00, Cosmote Sport 2) την Οσμανλισπόρ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας δημιουργήσει για μια ακόμη φορά μια διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα της Super League, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο Europa League αφού μπροστά τους παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Ο Πάουλο Μπέντο έχει απουσίες και μάλιστα σημαντικές, οι οποίες προέκυψαν το τελευταίο 10ήμερο. Ιντέγε, Ελιονούσι, Καπίνο, Μαρίν και Ντε Λα Μπέγια είναι εκτός ενώ στην 11άδα θα μπουν οι Ρέτσος και Ανδρούτσος.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι ενώ στην άμυνα θα είναι οι Μποτία, Βιάνα, Φιγκέιρας και Σισοκό. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρέτσος, Ανδρούτσος και Σεμπά με τους Μάρτινς και Φορτούνη πίσω από τον Καρντόσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Οσμανλισπόρ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ